0+20+3…? De què parlem? Aquest cap de setmana aquests eren els números de la sort!

I és que de l’11 al 20 de novembre a Vilassar de Mar s’hi va celebrar una nova edició del Zero, les jornades de joves creadors, organitzades per la Regidoria de Joventut de Vilassar, pensades per promocionar l’art entre els més joves. El vint fa referència no només a la finalització de les jornades, sinó al dia en què ens van convidar a participar-hi amb tres píndoles, repartides per diferents espais de la Sala Roser Carrau i l’Espai Cultural Can Bisa.

Caixes plenes de records, política i terrorisme i una viatgera en el temps que es va afegir a darrera hora!

Ens vam presentar a Vilassar de Mar carregats d’històries de gèneres i temàtiques ben diferents. Una de les escollides va ser Moro, obra intensa i punyent sobre la nova política i el terrorisme actual amb un jove candidat, l’actor Jaume Casals, maresmenc de tota la vida. Ens hi va acompanyar Encaixes, l’obra més coral i jove que tenim al catàleg, escrita, dirigida i protagonitzada per estudiants de l’escola d’arts escèniques Aules. Tot i això, Encaixes rememora amb nostàlgia una època passada per tots: l’institut, a ritme de guitarra. La comitiva la tancava una veterana de la #GiraPindoles: Notícies del Futur, comèdia de ciencia ficció on una noia intenta, sense gaire èxit, prevenir al seu tiet de prendre males decisions que afectaran a la família.

Una proposta que va agradar a tot el públic que es va congregar a la festa de celebració d’aquestes jornades Zero.

Píndoles i Zero, dos projectes amb un denominador comú: els joves!
Des del Píndoles no ens cansem de repetir que el que fem és molt adequat per a joves, degut sobretot a les característiques del format: curt, àgil, innovador, amb històries contemporànies… Per altra banda, el cicle Zero, entre d’altres objectius, pretén promoure la participació juvenil i facilitar l’accés als joves a la cultura. Per tant, aquesta col•laboració era garantia d’èxit. I així ha estat. L’afluència de públic va ser notòria, amb majoria de joves que van gaudir de viure el teatre des d’una altra perspectiva.