Teatre als centres educatius

L’espectacle Píndoles també fa parada als instituts!

Un circuit format per tres obres de teatre breu.

Tres espais del centre educatiu convertits en escenaris.

Temes que desperten l’interès dels joves i amb els que poden identificar-se.

Intèrprets i estudiants a tocar uns dels altres

Tenim un catàleg amb 15 obres de teatre de quinze minuts de durada recomanades per alumnes d’entre 13 i 18 anys, totes elles estrenades al Festival Píndoles. Cada obra va acompanyada d’una proposta educativa per ampliar continguts i treballar els temes tractats tant abans com després de la funció. A més, després de l’espectacle fem un col·loqui amb els artistes per a poder preguntar-los curiositats, dubtes i compartir opinions.

Un nou format teatral que propicia una nova manera d’entendre el teatre: com a joc, com a experiència i com a descoberta.

Ja hem estat en varis centres educatius com l’Institut Icària o l’Escola Voramar de Barcelona i l’IES Rocagrossa de Lloret, entre d’altres. A més, diversos instituts d’Olot van poder veure l’espectacle Píndoles dins la programació del Festival Petit Format el passat 2019, i  el mateix any, més de 550 estudiants van gaudir d’un circuit Píndoles per diferents espais de l’Atrium Viladecans.

Tant dins com fora dels centres educatius el Píndoles pretén despertar l’interès dels estudiants pel teatre, que gaudeixin de les arts escèniques sense necessitat d’escenaris, proporcionant un espai entre artistes i alumnes on compartir històries, inquietuds, protestes i somriures.

DESCARREGA’T EL CATÀLEG D’OBRES PER INSTITUTS
TOTES LES EDICIONS
EL FESTIVAL EN IMATGES