i want you nomes primera part petit

El Píndoles – Festival de Microteare Fora del Teatre escalfa motors per la 4a edició! Hem obert convocatòria de textos de microteatre INÈDITS. Dramaturgs i dramaturgues: és hora de posar-se escriure!

Es busquen 12 peces curtes, de 15 minuts de durada, pensades per entre 1 i 4 actors i per a un públic reduït de 20 espectadors. La temàtica és lliure. Volem que sorprenguin, que facin riure, que emocionin o que facin reflexionar… En definitiva, que remoguin i no deixin indiferent a ningú.

Consultar les bases aquí.

Informació sobre el Festival

El Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre neix com el primer festival de microteatre de Barcelona. És un festival de periodicitat anual que se celebra el primer cap de setmana de juny a l’Alberg Mare de Déu de Montserrat, al districte de Gràcia. Aposta clarament pels joves creadors i actors, alhora que busca ser una plataforma on s’iniciïn sinergies i col·laboracions entre dramaturgs, actors, sales de teatre i indrets únics i excepcionals.

Durant 2 dies, el festival programa 12 obres inèdites de microteatre. Totes escrites, dirigides i interpretades per professionals de les arts escèniques. Els textos són seleccionats per una comissió formada per reconeguts dramaturgs, com són Marc Rosich, Roger Ribó i Jacobo Julio. Durant els dies del festival, un jurat format per professionals del sector cultural (programadors, crítics i gestors culturals), escull les 4 millors microobres, amb l’objectiu de reestrenar-les a diferents sales de Barcelona, en forma d’espectacle itinerant. Més enllà d’aquest premi, durant tot l’any la #GiraPindoles volta per teatres i equipaments amb ganes de jugar amb espais no convencionals mostrant les peces del seu catàleg (és a dir, totes aquelles obres estrenades en alguna de les edicions del Píndoles).

 Informació útil

  • Termini de la convocatòria: del 15 de desembre de 2017 al 4 de febrer de 2018.
  • Bases de la convocatòria.