#GiraPíndoles

“El Festival Píndoles ha portat el microteatre a nivells qualitatius i de dignificació que no hauria imaginat fa quatre anys. (…) Més profunditat, més capes, més intencionalitat… les obres del Píndoles han agafat una volada impensable fa un temps i han establert una manera de ser i de fer que les fa esdevenir una proposta teatral única”.

“Molt malament han d’anar les coses perquè em perdi un dels meus festivals predilectes de l’any, el Festival Píndoles, la cita anual, ja tradició, que dóna la benvinguda a l’estiu amb microteatre i bon ambient des de fa ja 5 anys. Una injecció de bon rotllo en tota regla.”
“Si alguna cosa caracteritza el microteatre és la seva naturalesa efímera, volàtil i intensa. Recórrer en un sol vespre un insòlit itinerari, allunyat dels circuits teatrals habituals convencionals, pot arribar a deixar-nos astorats.”
“Amb Píndoles, el món és un escenari”.
 

L’èxit de públic i crítica ens animen a voler compartir l’experiència única de viure el teatre breu, de prop i en espais on ningú s’imaginaria veure-hi (ni fer-hi) arts escèniques.

L’espectacle Píndoles proposta un format de circuit itinerant composat de tres obres breus professionals en tres espais singulars. Les obres estrenades a les diferents edicions del Festival Píndoles, formen part d’un catàleg amb més de 40 obres. S’hi pot trobar comèdia, drama, thriller així com altres disciplines artístiques com el circ, la dansa o el teatre d’objectes. La combinació de tres gèneres o disciplines diferents permeten en una sola vetllada descobrir les possibilitats i varietat del teatre breu. Pel que fa als espais poden estar ubicats dins d’uns mateix recinte o teatre (sempre jugant amb espais no convencionals) o en diferents punts propers d’un municipi. Cada programa és únic, a escollir per part del programador/a.

L’experiència Píndoles, d’un circuit variat d’obres breus, intenses i a tocar de l’espectador per espais sorprenents, té una gran acollida entre el públic jove, a partir dels 12 anys.

Consulta la nostra agenda i vine’ns a veure! Estarem encantats de parlar amb tu per estudiar les possibilitats del teu espai!

DESCARREGA’T EL DOSSIER
EL CATÀLEG DE LES OBRES
AGENDA
DESCARREGA’T EL DOSSIER
AGENDA