Teatre breu per adolescents

Vols viure el format i les sensacions que té l’alumnat en veure l’espectacle?

L’espectacle Píndoles fa parada als instituts, espais joves o teatres que vulguin apropar les arts ecèniques als adolescents:

Un circuit format per tres obres de teatre breu.

Tres espais descontextualitzats convertits en escenaris.

Temes que desperten l’interès dels joves i amb els que poden identificar-se.

Intèrprets i estudiants a tocar uns dels altres

Tenim un catàleg amb 15 obres de teatre de quinze minuts de durada recomanades per alumnes d’entre 13 i 18 anys, totes elles estrenades al Festival Píndoles. Cada obra va acompanyada d’una proposta educativa per ampliar continguts i treballar els temes tractats tant abans com després de la funció. A més, després de l’espectacle fem un col·loqui amb els artistes per a poder preguntar-los curiositats, dubtes i compartir opinions.

Un nou format teatral que propicia una nova manera d’entendre el teatre: com a joc, com a experiència i com a descoberta.

Ja hem estat en varis centres educatius com l’Institut Icària, l’Escola Voramar de Barcelona, l’IES Rocagrossa de Lloret, l’Institut Tarragona, entre d’altres. Hem estat programats en les dues primeres edicions del Festival de Teatre Jove RBLS. A més, diversos instituts d’Olot van poder veure l’espectacle Píndoles dins la programació del Festival Petit Format el passat 2018 i 2019, i als mateixos anys, més de 550 estudiants van gaudir d’un circuit Píndoles per diferents espais de l’Atrium Viladecans, repetint de nou en cada curs escolar.  Mencionar també que aquest any estàvem programades a La Mostra d’Igualada com a espectacle per a públic juvenil!

Tant dins com fora dels centres educatius el Píndoles pretén despertar l’interès dels estudiants pel teatre, que gaudeixin de les arts escèniques sense necessitat d’escenaris, proporcionant un espai entre artistes i alumnes on compartir històries, inquietuds, protestes i somriures.

DESCARREGA’T EL CATÀLEG D’OBRES PER INSTITUTS
TOTES LES EDICIONS
EL FESTIVAL EN IMATGES