Us presentem les sales on les 3 obres guanyadores del Premi #GiraPindoles es reestrenaran aquest any:

.

Àtic 22 - Curts de Teatre

Àtic 22 – Curts de Teatre

L’Àtic22 del Teatre Tantarantana es va posar en funcionament el 2013 responent a la necessitat de trobar noves fórmules de gestió i de col·laboració entre els col·lectius de creadors, els espais d’exhibició i el públic interessat en les noves propostes dels llenguatges escènics. Es presenta com un espai que pretén definir-se artísticament a partir del treball dels col·lectius que hi col·laboren. Un espai flexible en tots els aspectes: en la manera de programar, de definir la línia de treball i de comunicar. La voluntat és fer de la clandestinitat una virtut i obtenir una mirada renovada sobre la manera de gestionar un espai cultural, esdevenint d’aquesta manera la sala alternativa del Teatre Tantarantana i acollint línies de programació diverses com la de Curts de Teatre. Curts de Teatre és un cicle de teatre breu creat amb la voluntat d’oferir un marc per a la recerca i l’exhibició de nous formats teatrals que tinguin la brevetat com a denominador comú. La intenció és donar cabuda a les expressions teatrals més sintètiques.


Eel maldàl Maldà

Gestionat des de 2013 per la companyia dels Pirates Teatre, una de les companyies alternatives amb més anys de trajectòria de Barcelona,  oberta a totes les arts escèniques amb 14 professionals capaços d’interpretar obres de gèneres i formats molt diversos, així com d’adaptar i teatralitzar textos de la literatura catalana i universal. El Círcol Maldà és ara un projecte col·lectiu que volen obrir al major nombre possible de companyies, músics i projectes artístics. 

Com a entitat cultural, està obert a la col·laboració amb altres professionals i entitats culturals interessats a realitzar les seves activitats en aquest espai únic al centre de la ciutat. També treballen en el suport a la creació de les companyies teatrals de la ciutat amb espais d’assaig i treball col·lectiu. 

 


Nau Ivanow

Nau Ivanow

La Nau Ivanow és un espai de creació i difusió de les arts escèniques, situat al barri de la Sagrera, a Barcelona. És una plataforma d’impuls de projectes artístics, especialment de joves creadors, que dóna cobertura a totes les fases del procés de creació. Des del seu naixement l’any 1998, la Nau aposta per la qualitat en la producció cultural a Barcelona i dota els creadors i professionals de la cultura d’espais i recursos per tal de facilitar el desenvolupament dels seus projectes. La Nau és, també, un espai de trobada entre ciutadania i artistes, tot garantint l’accés dels ciutadans a continguts culturals innovadors i de qualitat. 
La Nau Ivanow s’emmarca dins el projecte de Fàbriques de Creació de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona des del 2010 i és gestionada per la Fundació Sagrera des del 2006, tot prenent el relleu de l’Associació Cultural La Nau Ivanow (ACLNI).


 

Sala FlyhardSala Flyhard

Oberta al públic l’octubre de 2010, és un teatre de petit format situat al barri de Sants de Barcelona, on Flyhard com a companyia i productora hi estrena produccions pròpies, sempre a partir de textos catalans contemporanis. D’aquesta manera, afirmen, han tornat als orígens, a l’autogestió i a la proximitat amb el públic, i han guanyat la possibilitat de tenir en cartell una obra sense data de sortida, permetent que es desenvolupi fins al seu màxim exponent.

Bona part de les produccions estrenades a la Sala Flyhard no acaben les representacions a la sala, en molts casos els espectacles fan gira per Catalunya i en algunes ocasions s’han reposat en d’altres teatres de Barcelona com l’Espai Lliure de Montjuic, La Villarroel o el Club Capitol.