La 3a edició del Píndoles – Festival de Microteatre Fora del Teatre, que es s’ha dut a terme del 9 a l’11 de juny de 2017, tanca la programació oficial després de 3 dies intensos on s’hi han pogut veure 18 espectacles. El Píndoles creixia, de 2 a 3 dies i de 12 a 18 propostes programades i, a més, per primera vegada el festival incloïa, a més de les habituals microobres de text inèdites, espectacles d’altres formats artístics, com dansa-teatre, música i manipulació d’objectes. El públic ha seguit les novetats i ha respost amb entusiasme, exhaurint pràcticament totes les funcions. En total s’ha aconseguit un 91% d’ocupació.

Un any més, totes les obres programades al festival participaven en un concurs. S’escollien 4 obres, que es reestrenaran, en forma d’espectacle tancat, en quatre de les sales més influents del teatre independent barceloní. Aquestes sales en seleccionaven 3; la quarta, per primera vegada, ha sortit dels vots del públic

Àtic 22 del Teatre Tantarantana:  19 de juny a les 20h. Reservar entrada.

El Maldà: 20 de juny a les 20.30h. Reservar entrada.

Nau Ivanow: 26 de juny a les 20.30h.  Comprar entrada.

Sala Flyhard: 27 de juny.

En aquesta edició el festival ha incorporat un nou premi: una residència artística valorada en 900€ a Cal Gras, a Avinyó (el Bages). L’espai de residència per artistes ha escollit la companyia que mostra més projecció i li ofereix una estada d’una setmana perquè pugui treballar en un nou projecte. 

El 18 de juny a les 12h el festival clausura la seva tercera edició amb la secció infantil, que s’ubicarà als Luïsos de Gràcia. Es programarà un espectacle format per tres contes amagats en diversos racons de l’edifici, seguint les característiques del Píndoles. 

Les propostes guanyadores d’aquest 2017 són:

Selecció del Jurat

 

Selecció del Públic:

Premi Residència Cal Gras:

A això és el que anomenem Premi #GiraPindoles. L’èxit de la proposta ha permès compartir el píndoles amb més sales i indrets de Catalunya amb ganes de fer del teatre una experiència diferent i única i mostrar espais no convencionals. És per això que la #GiraPindoles continua voltant, i amb ella les obres que tenim en catàleg, format per totes les propostes estrenades en les tres edicions del festival.

Consulta l’agenda de la #GiraPindoles.