A la segona edició del Píndoles – Festival de Microteatre Fora del Teatre, duta a terme del 3 al 5 de juny de 2016, es van estrenar 12 microobres inèdites. El festival va comptar amb la presència d’un jurat, format per programadors i crítics teatrals, encarregat de seleccionar-ne 3, premiades amb 4 funcions per sales consolidades de Barcelona que apostin pels espais singulars i els autors i actors joves. Les obres seleccionades són:

Els premiats es van poder tornar a veure a Àtic22 (13 de juny), Sala Flyhard (14 de juny), El Maldà (16 de juny) i Nau Ivanow (18 de juny). 

El jurat encarregat de seleccionar les obres va estar format per: Mireia Gubianas d’Àtic 22 – Teatre Tantarantana, Adrià Aubert del Maldà, Fernando González de la Nau Ivanow, Roser Blanch de Sala Flyhard, acompanyats de Francesc Esteve, tuitaire i assessor del Teatre de l’Aurora d’Igualada.

A això és el que anomenem Premi #GiraPindoles. L’èxit de la proposta ha permès compartir el píndoles amb més sales i indrets de Catalunya amb ganes de fer del teatre una experiència diferent i única i mostrar espais no convencionals. És per això que la #GiraPindoles ha continuat voltant, i amb ella les obres que tenim en catàleg, totes elles inèdites quan es van estrenar al festival.

Consulta l’agenda de la #GiraPindoles.