Estrenar al Píndoles té premi! Des de la seva primera edició, el festival compta amb la presència d’un jurat, format per programadors i crítics teatrals, encarregat de seleccionar 4 de les micoobres estrenades i premiar-les amb 4 funcions per sales consolidades de Barcelona que apostin pels espais singulars i els autors i actors joves. Aquestes sales, que col·laboren amb el Píndoles des del seu inici, són: Àtic22, Sala Flyhard, El Maldà i Nau Ivanow.

El jurat encarregat de seleccionar les obres està format per un representant de cada sala. A més, cada any convidem a un expert teatral (programador, extern, crític, blogger…) perquè doni un altre punt de vista.

L’èxit de la proposta ha permès compartir el píndoles amb més sales i indrets de Catalunya amb ganes de fer del teatre una experiència diferent i única i mostrar espais no convencionals. És per això que la #GiraPíndoles ha continuat voltant, i amb ella les obres que tenim en catàleg, totes elles inèdites quan es van estrenar al festival.

Consulta l’agenda de la #GiraPíndoles.