Microconsells per gaudir del festival 2018-06-08T07:16:03+00:00

Microconsells per gaudir del festival

Venda d’entrades: la venda anticipada acaba a les 23.59h del dia abans.

  • Preus generals: 4€ per espectacle en entrada anticipada / 5€ per espectacle a taquilla.
  • Descomptes: 3,5€ per espectacle tant anticipat com a taquilla amb Carnet Jove, tr3sc i carnet d’Òmnium Cultural.

A taquilla NOMÉS es pot pagar en EFECTIU.

És imprescindible bescanviar les entrades a taquilla (no cal imprimir-les, les pots ensenyar des del mòbil).

Cada espectacle dura 15 minuts. Per tant sí, tens temps de veure’ls seguits (està tot calculat ;)).

Al pati d’armes hi haurà la taquilla del festival i el servei de restauració (food trucks i bar). Un guia acompanyarà als espectadors a l’espai de representació, així com per tornar al pati d’armes.

Sí, és obligatori seguir als guies, tant d’anada com de tornada. No volem que et perdis. :)

En cas de pluja, reubicarem els espectacles situats en exteriors. No anul·lem res!

Divendres i dissabte, a partir de les 21.30h hi ha servei gratuït d’autobús llançadora (cada mitja hora, de pujada des de Plaça Espanya fins les 22.30h i de baixada cap a Plaça Espanya fins la 1h). Abans, pots agafar el bus 150 des de Plaça Espanya. Diumenge només n’hi haurà de baixada de 22h a 0.30h.

Hi ha aparcament gratuït (pàrquing públic) a 2 minuts del Castell. Cal venir amb temps i paciència (Montjuïc és un laberint!).

Vota el teu espectacle preferit a www.pindoles.com. La píndola guanyadora, juntament amb les 3 seleccionades per un jurat, farà gira per El Maldà, Sala Flyhard i Teatre Tantarantana.

ACCESSOS I HORARIS

  • Accés al recinte divendres 8 i dissabte 9 de juny: Qui hagi comprat entrada anticipada hi podrà accedir directament a partir de les 19h. Qui no tingui entrada, haurà de passar pel servei d’acollida del Castell (al costat de l’entrada) a partir de les 19.45h. A partir de les 20h tothom, amb entrada anticipada o sense, haurà de passar pel servei d’acollida.
  • Accés al recinte diumenge 10 de juny: Els diumenges l’entrada al Castell és gratuïta a partir de les 15h. La taquilla del festival es posarà en marxa a partir de les 17h. Tothom, amb entrada anticipada o sense, ha de passar pel servei d’acollida del Castell (al costat de l’entrada).
X