GIRAPINDOLES 2018-10-18T18:48:44+00:00

#GiraPíndoles

L’èxit de públic i crítica del format que oferim i, sobretot, la qualitat de les propostes presentades, totes elles dutes a terme per companyies professionals, ens animen a voler compatir amb més públic l’experiència única de viure el teatre de prop en espais on ningú s’imaginaria veure-hi (ni fer-hi) arts escèniques.

Volem contribuir al creixement de l’oferta cultural catalana, i a l’augment de l’interès pel teatre dels seus habitants. Sense oblidar que una de les nostres principals apostes és la de creació de nous públics. Estem convençuts que tenim la fórmula per fer-ho possible. Per experiència sabem que el microteatre en espais singulars té molt bona acceptació entre el públic (per la frescor de la proposa amb microobres de 15 minuts, per presentar diferents gèneres i temàtiques en una sola sessió, per jugar amb els espais…) i pensem que és una molt bona opció de cara a captar nous adeptes teatrals. Per això no només pensem en programació adulta, sinó que és una proposta adequada també per a un públic juvenil, a partir dels 15-16 anys.

En conclusió. Tenim ganes que el Píndoles volti, però sense que perdi el el seu segell d’identitat que, com dèiem, és la clau de l’èxit del projecte. Per aquest motiu, busquem ajuntaments que vulguin donar a conèixer els espais singulars de les seves poblacions i teatres i equipaments que tinguin ganes de jugar amb els seus racons més desconeguts. Apostant sempre pels autors contemporanis i nous llenguatges teatrals.

Durant tot l’any, les microobres estrenades al festival giren per tota Catalunya en forma d’espectacle teatral itinerant. Les combinacions són molt variades, amb 40 obres per escollir. Consulta el nostre calendari i vine’ns a veure!

No dubtis a contactar-nos per qualsevol consulta. Estarem encantats de reunir-nos amb tu per estudiar les possibilitats del teu espai!

DESCARREGA’T EL DOSSIER
AGENDA
DESCARREGA’T EL DOSSIER
AGENDA
X