Qui som 2018-12-14T17:50:30+00:00

Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre neix sota el paraigües de l’associació Isla Elefante Projectes Culturals, una associació cultural sense ànim de lucre que va ser fundada el 2013 per un grup d’exalumnes del Màster en Gestió Cultural de la UB.

L’equip a càrrec de l’organització del festival és:

David Barrera

La seva experiència laboral s’ha centrat en el sector turístic i de serveis, després de formar-se en turisme, en ciències empresarials i especialitzar-se en direcció d’empreses hoteleres. Les seves principals aficions són els còmics, el cinema i el teatre. El darrer any ha començat a programar i organitzar diferents espectacles d’arts escèniques i musicals a l’Alberg Mare de Déu de Montserrat, del qual n’és el director, reorientant l’alberg de cara a oferir un servei cultural pel barri i la ciutat.

David Barrera Alberg Mare de Déu de Montserrat
Giulia Poltronieri

Giulia Poltronieri

Gestora cultural des de 2008, ha treballat en el sector del turisme cultural i de l’organització d’esdeveniments fins al 2015, quan va començar a dedicar-se al món de la cultura més performativa. Actualment és coordinadora i gerent del Festival IF Barcelona sobre teatre de figures i porta la producció dels festivals de música Cara.B i Mixtur. També col·labora amb diferents entitats de l’àmbit cultural, com Coincidències Associació Cultural (Terrats en Cultura) i s’ocupa de la distribució dels espectacles de la companyia Escarlata Circus.

Maria Soler

Ha cursat el Grau en Història de l’Art a la Universitat de Girona (2010-2014) i el Màster en Estudis Teatrals a la Universitat Autònoma de Barcelona (2015-2016). Ha organitzat i/o participat en exposicions d’art contemporani i festivals d’arts escèniques. Des de 2011 forma part de l’Associació Cultural Teatre el Llumí incentivant la cultura a la seva localitat. Ha fet pràctiques de producció a La Caldera Les Corts i col·labora amb el Festival Sismògraf d’Olot. Interessada tant en els processos creatius com en l’àmbit pedagògic de les arts, és formadora de teatre i expressió corporal per infants i joves. Actualment forma part del servei educatiu del Museu del Cinema de Girona i del Museu del Suro de Palafrugell.

X