El Festival Píndoles neix sota el paraigües de l’associació Isla Elefante Projectes Culturals, una associació cultural sense ànim de lucre que va ser fundada el 2013 per un grup d’exalumnes del Màster en Gestió Cultural de la UB.

L’equip a càrrec de l’organització del festival és:

David Barrera

La seva experiència laboral s’ha centrat en el sector turístic i de serveis, després de formar-se en turisme, en ciències empresarials i especialitzar-se en direcció d’empreses hoteleres. A partir del 2014 comença a programar i organitzar diferents espectacles d’arts escèniques i musicals adaptant els seus coneixements i experiència en organització d’esdeveniments al sector cultural.

En David s’encarrega de la logística i producció del festival, la coordinació amb les companyies i la relació amb els programadors/es.

David Barrera Alberg Mare de Déu de Montserrat
Giulia Poltronieri

Giulia Poltronieri

Gestora cultural des de 2008, ha treballat en el sector del turisme cultural i de l’organització d’esdeveniments fins al 2015, quan va començar a dedicar-se al món de la cultura més performativa. Actualment és responsable de programació de l’ Atrium de Viladecans i del Festival Al Carrer. Entre 2018 i 2019 ha portat la gerencia de La Central del Circ (una de les Fàbriques de Creació de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona) i anteriorment ha sigut coordinadora i gerent del Festival IF Barcelona sobre teatre de figures i coordinadora de producció dels festivals de música Cara.B i Mixtur. També col·labora amb diferents entitats de l’àmbit cultural, com Coincidències Associació Cultural (Terrats en Cultura) i realitza tasques de consultoria per la companyia La Virgueria.

La Giulia és la responsable de les relacions públiques, la representació institucional, la gestió pressupostària i la gestió de les subvencions.

Maria Soler

Historiadora de l’Art especialitzada en Teoria i Història de les Arts Escèniques. Ha comissariat i participat en diverses exposicions d’art contemporani, rebent el passat 2018, la Beca Kreas de l’Ajuntament de Girona pel projecte artístic La noia del monyo. L’any 2016 va realitzar pràctiques de producció a La Caldera Les Corts i des del mateix any, col·labora amb el Festival Sismògraf d’Olot (atenció a professionals i regidoria de companyies). Interessada tant en els processos creatius com en l’àmbit pedagògic de les arts, ha estat formadora de teatre i expressió corporal per infants i joves (2014-2018). Actualment forma part del servei educatiu del Museu del Cinema de Girona i del Museu del Suro de Palafrugell.

La Maria és la responsable de l’equip de voluntaris/es, la redacció de continguts, les xarxes socials i la coordinació amb premsa, donant suport també a la producció.

També ens ajuden:

Lídia Clua

Narradora, titellaire i contacontes. Ha actuat en diverses companyies i ha creat espectacles tant per a públic familiar com adult. Membre de l’ANP (Associació de Narradors Professionals). Ha cursat varis cursos de clown amb Jesús Jara, Virginia Imaz, Actor’s Sudio i cursos de construcció i manipulació de titelles amb Catin Nardi al Festival d’Ouro Preto (Brasil) o Roberto White. Actualment és secretària d’UNIMA Catalunya (Unió internacional de titellaires).

Des de la primera edició ens ajuda en la programació infantil del festival, amb l’espectacle Racons de Contes. Si voleu, podeu veure tot el que fa al seu bloc.