El Festival Píndoles neix sota el paraigües de l’associació Isla Elefante Projectes Culturals, una associació cultural sense ànim de lucre que va ser fundada el 2013 per un grup d’exalumnes del Màster en Gestió Cultural de la UB.

L’equip a càrrec de l’organització del festival és:

David Barrera

La seva experiència laboral s’ha centrat en el sector turístic i de serveis, després de formar-se en turisme, en ciències empresarials i especialitzar-se en direcció d’empreses hoteleres. A partir del 2014 comença a programar i organitzar diferents espectacles d’arts escèniques i musicals adaptant els seus coneixements i experiència en organització d’esdeveniments al sector cultural.

En David s’encarrega de la logística i producció del festival, la coordinació amb les companyies i la relació amb els programadors/es.

David Barrera Alberg Mare de Déu de Montserrat
Giulia Poltronieri

Giulia Poltronieri

Gestora cultural des de 2008, ha treballat en el sector del turisme cultural i de l’organització d’esdeveniments fins al 2015, quan va començar a dedicar-se al món de la cultura més performativa. Actualment és responsable de programació de l’ Atrium de Viladecans i del Festival Al Carrer. Entre 2018 i 2019 ha portat la gerencia de La Central del Circ (una de les Fàbriques de Creació de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona) i anteriorment ha sigut coordinadora i gerent del Festival IF Barcelona sobre teatre de figures i coordinadora de producció dels festivals de música Cara.B i Mixtur. També col·labora amb diferents entitats de l’àmbit cultural, com Coincidències Associació Cultural (Terrats en Cultura) i realitza tasques de consultoria per la companyia La Virgueria.

La Giulia és la responsable de les relacions públiques, la representació institucional, la gestió pressupostària i la gestió de les subvencions.

Maria Soler

Historiadora de l’Art especialitzada en Teoria i Història de les Arts Escèniques. Ha comissariat i participat en diverses exposicions d’art contemporani, rebent el passat 2018, la Beca Kreas de l’Ajuntament de Girona pel projecte artístic La noia del monyo. L’any 2016 va realitzar pràctiques de producció a La Caldera Les Corts i des del mateix any, col·labora amb el Festival Sismògraf d’Olot (atenció a professionals i regidoria de companyies). Interessada tant en els processos creatius com en l’àmbit pedagògic de les arts, ha estat formadora de teatre i expressió corporal per infants i joves (2014-2018) i educadora al Museu del Cinema de Girona (2017-2019). Actualment és artista resident a La Volta i s’encarrega de la producció de Com menja un caníbal, el nou espectacle de La Virgueria.

La Maria és la responsable de l’equip de voluntaris/es, la redacció de continguts, les xarxes socials i la coordinació amb premsa, donant suport també a la producció.

També ens ajuden:

Anna Castillo

Graduada en Comunicació i Indústries Culturals per la Universitat de Barcelona l’any 2018. Posteriorment ha cursat el postgrau en Producció i Gestió d’Espectacles i Festivals, també a la Universitat de Barcelona, i ha realitzat el curs de Regidoria Escènica a l’Escola Eòlia. Va fer pràctiques i va treballar a La Central del Circ, encarregant-se de tasques de producció i comunicació. Tot seguit va estar treballant a l’associació sociocultural Taller d’Art, Cultura i Creació. Actualment realitza tasques de comunicació i premsa a la Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i col·labora amb tres companyies diferents de teatre i circ encarregant-se de la producció.

L’Anna ens ajuda en tasques de producció i regidoria tant els dies del Festival com al llarg de l’any amb l’espectacle Píndoles.

Lídia Clua

Narradora, titellaire i contacontes. Ha actuat en diverses companyies i ha creat espectacles tant per a públic familiar com adult. Membre de l’ANP (Associació de Narradors Professionals). Ha cursat varis cursos de clown amb Jesús Jara, Virginia Imaz, Actor’s Sudio i cursos de construcció i manipulació de titelles amb Catin Nardi al Festival d’Ouro Preto (Brasil) o Roberto White. Actualment és secretària d’UNIMA Catalunya (Unió internacional de titellaires).

Des de la primera edició ens ajuda en la programació infantil del festival, amb l’espectacle Racons de Contes. Si voleu, podeu veure tot el que fa al seu bloc.

Francesc Esteve

La seva experiència laboral s’ha centrat en l’àmbit de la informàtica (disseny i programació de documents).  Des de l’inici col·labora amb Coincidències (Terrats en Cultura). Des del 2014, és un dels responsables de programació del Teatre Aurora d’Igualada. Conegut tuitaire i home de teatre, ocupat fins l’últim minut amb projectes culturals o pels quals val la pena aportar un granet de sorra, com el repte solidari #RiuadadeNassos per ajudar a la ONG Pallapupas.

En Francesc ens ajuda en tasques de producció i regidoria tant els dies del Festival com al llarg de l’any amb l’espectacle Píndoles.

Irene Hernanz

Guionista, dramaturga i directora, va fer teatre com a ajudant i tècnic a la universitat i s’ha anat movent entre l’audiovisual, el teatre i la literatura. Nascuda a Madrid, va viure a Berlín, on es va dedicar més a la realització de curtmetratges i videoclips. Ja a Barcelona s’ha centrat més en el teatre breu i enregistraments eventuals, no només en l’àmbit narratiu, sinó també en tasques de producció… i el que faci falta!

L’Irene ens ajuda en tasques de producció i regidoria tant els dies del Festival com al llarg de l’any amb l’espectacle Píndoles.

Karla E.M. Reyes

Llicenciada en Comunicació Audiovisual té també un Grau en Interpretació i el Màster d’Estudis Teatrals (MUET). Desenvolupa activitats i tallers de consciència corporal i moviment amb infants.
S’interessa per la part teòrica de les arts, especialment en la construcció de l’atmosfera escènica i en la hibridació de llenguatges en les creacions contemporànies. Fa producció en l’àmbit teatral des de fa més de cinc anys.

La Karla ens ajuda en tasques de producció i regidoria tant els dies del Festival com al llarg de l’any amb l’espectacle Píndoles.