Festival

El Festival Píndoles arriba a la sisena edició, i ho farà els dies 12, 13 i 14 de juny del 2020 al Castell de Montjuïc. Durant tot el cap de setmana es programaran espectacles de curta durada, per a un nombre reduït d’espectadors en indrets singulars de la fortalesa. Espais habitualment tancats al públic, es converteixen en escenaris improbables d’obres inèdites de teatre breu i també de peces de diferents disciplines com la dansa, la poesia, el circ o el teatre d’objectes. Un any més, el Festival Píndoles presentarà les darreres novetats i estrenes en el món de les arts escèniques breus i de proximitat, proposant una experiència de descoberta. Una nova manera de veure i viure el teatre!

Des del 2015 el Festival Píndoles busca convertir-se en el referent del teatre breu professional a Catalunya. A la vegada, comparteix un altre objectiu com és el de portar les arts escèniques fora dels espais habituals.

El Festival aposta clarament per estrenes i fomenta la igualtat d’oportunitats entre autors i autores amb una selecció de textos 100% anònima, a càrrec de la nostra comissió.

El Festival Píndoles és l’inici d’un projecte molt més gran: La GiraPíndoles! Les obres estrenades al festival tenen la oportunitat d’entrar en un catàleg per ser programades arreu de Catalunya en un format itinerant pels espais més singulars de cada municipi. La GiraPíndoles ja ha fet més de 150 parades.

PROGRAMACIÓ 2019
BREUS CONSELLS PRÀCTICS
EL FESTIVAL EN IMATGES
TOTES LES EDICIONS
EL FESTIVAL EN IMATGES
CONVOCATÒRIA TEXTOS 2019