Festival Píndoles 2020

Un acte de responsabilitat envers la cultura

El Festival Píndoles – Teatre breu en espais vius arriba a la sisena edició els dies 4, 5 i 6 de setembre al Castell de Montjuïc, mantenint el nostre compromís amb creadors/es, directors/es, intèrprets i públic que ens heu acompanyat i fet créixer al llarg d’aquests anys.

En aquesta ocasió, el festival tindrà un format excepcional, adequat a les mesures de prevenció, sense deixar de proposar tres jornades d’arts escèniques en espais extraordinaris. A l’edició d’enguany hem fet prevaldre la distància de seguretat interpersonal i els espais amplis i oberts respecte a la proximitat i els racons amagats de la fortalesa, amb la voluntat de poder seguir aportant el nostre granet de sorra al sector cultural català.

Cada dia set obres en espais exteriors

El Festival Píndoles 2020 comptarà amb tres únics escenaris exteriors en els quals s’hi representaran les obres. Cada dia es podran veure set espectacles de teatre breu o altres disciplines com la dansa, la poesia o la narració. La durada de cada obra és de quinze minuts.

Entrada gratuïta

Aquest any l’accés al Festival Píndoles, gràcies a la participació de l’ICUB (Institut de Cultura de Barcelona) serà gratuït. Cadascun dels tres dies s’habilitaran un nombre limitat d’entrades per a dues franges horàries diferents. L’accés al festival només serà vàlid dins de la franja horària escollida.

Dins d’aquesta franja es tindrà accés il·limitat als diferents espectacles programats. Les entrades s’hauran de reservar i descarregar amb antelació a la pàgina web del Castell de Montjuïc.

A conseqüència de la limitació d’aforament, demanem fer un ús responsable de la reserva d’entrades, i només reservar aquelles que utilitzareu segur.

Si vols saber en primícia a partir de quan es podran reservar les entrades i estar al dia de totes les novetats del festival, pots registrar-te AQUÍ

Servei de restauració

Al Pati d’Armes hi haurà servei de bar i foodtrucks.

Accés al Castell de Montjuïc

Es pot accedir amb vehicle privat i aparcar al pàrquing del Castell. Per pujar amb transport públic cal agafar el bus 150 des de Plaça Espanya, el qual circula fins a les 21h. A partir de les 22h hi haurà un bus llançadora de baixada fins a la finalització de cada jornada.

PROGRAMACIÓ 2020
NORMATIVA I MESURES DE PREVENCIÓ
EL FESTIVAL EN IMATGES