Píndoles a Teatre de Butxaca 2016

Aquest cap de setmana hem viscut una de les millors experiències microteatreres. Hem tingut la sort i el plaer de formar part de la programació de Teatre de Butxaca a Menorca. Però no només hem enviat una representació pindolera de 5 microobres, sinó que hem viscut des de dins tota l’organització, col·laborant amb el que hem pogut i aprenent molt. El millor de tot: l’equip de l’organització: veïns, comerciants i voluntaris, tots, uns autèntics cracks amb energia infinita que han fet del Teatre de Butxaca una experiència màgica per a públic i companyies. Aquí la crònica d’un cap de setmana per emmarcar:

Cinc Píndoles i un infantil a Ciutadella

Aquest 2016 Teatre de Butxaca tenia ganes d’obrir fronteres i oferir al seu públic fidel (i cada vegada més nombrós) microteatre d’altres indrets. I nosaltres, que no sabem estar quiets i ens apuntem a un bombardeig, ens hi vam sumar encantats. Dit i fet, vam embarcar rumb a Ciutadella una maleta carregada de suspens, drama, humor, un toc d’apocalipsis i una pinzellada de denúncia social. 5 microobres en representació del Píndoles, escollides d’entre totes les estrenades en les dues edicions del Píndoles.

Van ser Ninis, Moro, Hem perdut la flama, Homenatge i A les fosques.

A les fosques

A les fosques

I en un raconet especial de la maleta hi vam posar unes puces molt simpàtiques que van entusiasmar a grans i petits. Vam comptar una altra vegada amb la Lídia Clua, que ens té meravellats amb les seves petites històries.

El país de les puces

El país de les puces

Entrades exhaurides

Aquesta gent del Teatre de butxaca són uns màquines! Van exhaurir les 2.100 entrades dies abans de l’inici del festival. L’expectació era màxima i ni la pluja va poder parar la gran festa del microteatre. L’edició 2016 va ser un èxit absolut!

Es diari de Mallorca

Experiència inoblidable!

Ha estat un cap de setmana intens. Les companyies han fet 6 funcions seguides i l’equip del Píndoles ha anat amunt i avall ajudant amb el que calgués. Tornem esgotats a casa però amb un somriure que trigarà dies a esborrar-se i amb moltes ganes de tornar-hi. Menció especial als cuiners d’Es Pinaret, on ens vam allotjar tota la troupe pindolera i on ens han tractat com reis!

Es pinaret pindoles

Infinitament agraïts!

Doncs sí, ens repetim, però és que no ens cansarem de dir-ho! Estem encantats de la vida amb l’experiència menorquina. Moltes gràcies a Teatre de Butxaca per comptar amb nosaltres, esperem que aquesta sigui la primera de moltes col·laboracions!

I agraïts, com sempre, a les companyies que ens hi han acompanyat. Encantats que aquests grans professionals estiguin tan bojos com nosaltres i, una vegada més, s’hagin apuntat a l’aventura sense pensar-s’ho dues vegades. Sense ells (i la resta d’obres que ens segueixen allà on anem) el Píndoles no seria res!

Llarga vida al microteatre fora del teatre!!!

img-20160925-wa0004