Immersos en la lectura de textos per a la tercera edició del Píndoles (hem rebut 220 propostes!!!), encara trobem temps d’agafar el cotxe i sorprendre el públic amb la #GiraPindoles! Diumenge passat vam fer una visita a Súria, convidats pels joves del Foment Cultural de Súria, organitzadors del projecte “Art En Cicle”, del qual hem sigut els encarregats de donar el tret de sortida.

Una proposta, la de l’Art En Cicle, que des d’aquí aplaudim!!! Una gran iniciativa del jovent de Súria que ha aconseguit programar propostes teatrals professionals ben diferents, així com concerts, i convèncer al públic! Diumenge vam exhaurir entrades, i ens consta que els propers espectacles les vendes estan volant. Així que ja ho sabeu, consulteu la programació i aneu-hi!

Actualitat, comèdia i ciència ficció apocalíptica

La fórmula màgica per Súria: Actualitat, comèdia i ciència ficció apocalíptica. En un cap de setmana tan important com aquest, amb la manifestació Casa Nostra Casa Vostra en marxa dissabte, nosaltres no volíem deixar perdre l’oportunitat de posar el nostre granet de sorra i vam convidar a venir a Refugis, una microobra que reflexiona sobre la crisi dels refugiats.

IMG-20170219-WA0013

Ens van acompanyar l’equip de Hem Perdut la Flama, que van ocupar l’espai de sota l’escenari (la nostra especialitat és el microteatre fora del teatre, ja ho sabeu!) i el van convertir en un búnquer on ells i els espectadors eren els únics supervivents de la terra…

IMG-20170219-WA0009

La fórmula no és màgica sense un toc de comèdia. Aquesta responsabilitat va recaure en B.I.C (Breu introducció a la comunicació). Així, sense esperar-s’ho, els assistents al Foment Cultural es van veure immersos, de cop i volta, en una classe teòrica (i pràctica!) de comunicació. Després, al col·loqui, vam comprovar que havien estat tots molt atents!

IMG-20170219-WA0016