Marc Rosich

@marcrosich

És dramaturg i Marc Rosichdirector d’escena. Llicenciat en periodisme i traducció, forma part de l’equip directiu d’Òpera de Butxaca i Nova Creació. S’ha format en l’escriptura dramàtica a la Sala Beckett de Barcelona, on actualment imparteix cursos de dramatúrgia, així com també fa de professor a l’ESAD Eòlia i l’Institut del Teatre. Col·laborador habitual de Calixto Bieito en la dramatúrgia d’espectacles com Leonce und Lena de Büchner (Munich), FORESTS a partir de Shakespeare (Birmingham / Barbican Londres / CDN), Camino Real de T. Williams (Chicago), El gran teatro del mundo de Calderón (Freiburg) Voices (Copenhaguen), Don Carlos de Schiller (Mannheim / Grec / CDN), Tirant lo Blanc de J. Martorell (Premi de la crítica a la dramatúrgia – Romea / Berlin / Frankfurt) o Plataforma de Houllebecq (Edimburg). Entre les seves obres originals es compten Limbo (Gaudí Teatre), La dona vinguda del futur  (TNC), Car Wash (Romea / Stuttgart), Rive Gauche (Muntaner), N&N (Sala Beckett), Party Line (Sala Beckett), Surabaya (Romea), Copi i Ocaña (Almeria Teatre / Tantarantana). Ha signat les adaptacions teatrals de Pedra de tartera de M. Barbal (TNC), Mequinensa de J. Moncada (TNC), Mort de Dama de Ll. Villalonga, Falstaff a partir de Shakespeare (CDN), Hedda Gabler d’Ibsen (Teatre Lliure), Las dos bandoleras de Lope de Vega (CTC) o Fuegos de M. Yourcenar (Mèrida / Grec). Com a llibretista ha estrenat Cantos de Sirena amb Carlus Padrissa – La Fura dels Baus i música de Howard Arman (Luzerna, Suïssa), Bazar Cassandra amb música d’Enric Palomar (Neuköllner Oper, Berlin), Fang i Setge, conjuntament amb Marc angelet i Josep Pedrals i amb música de Salvador Brotons (Passió d’Olesa), la cantata Rambla Llibertat amb Albert Carbonell (Auditori), i les òperes Java Suite (Basel – Peralada) Lord Byron, (Darmstadt / Liceu) i La Cuzzoni (Darmstadt – Auditori), totes tres amb música d’Agustí Charles.


Jacobo Julio Roger

@jacobojulioroge

Jacobo Julio Roger

Llicenciat en Direcció Escènica i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona, s’ha format en Interpretació amb C.Ziedrich, T.Cots, C.Alfaro, J.Policarpo, C.Gramaje, Theatre O, B.Myers, J.Weigel, F.Orazi i Philippe Gaulier, entre d’altres. En Dramatúrgia s’ha format amb S. Belbel, J.S.Sinisterra, X. Albertí, J. Galceran, A. Boadella, A. Lima, P. Zarzoso, el Sr. Feldman i A. Tantanian. Ha treballat amb Georges Lavaudant, Mario Gas, Joaquín Candelas i Bigas Luna; ha dirigit diversos muntatges d’autors contemporanis com Sarah Kane, Neil Labute, F. Arrabal, J. M. Freidel, Torres Blandina, A.Morcillo, C. Soler, E. Jelinek; i diversos muntatges de creació pròpia, com Menú DegustoAcción, Peccata MinutaPuedes Volver i Espérame en el cieloamb Francachela Teatro, companyia que co-dirigeix al costat d’Isabel Caballero, o Taxis per al Festival València Escena Oberta. Actualment dirigeix els festivals Cabanyal Íntim, de València, Matarranya Íntim i co-dirigeix també el Polinyà Íntim.


Roger Ribó

Roger Ribó

@RogerRibo

Roger Ribó és director, actor i professor de teatre. Es va formar a la London International School of Performing Arts (LISPA) on també va cursar els estudis de Pedagogia Teatral per posteriorment esdevenir professor titular de l’escola. És actor associat de la companyia britànica You Need Me amb la qual ha estat nominat als premis Total Theatre Awards i als The Stage Awards del Festival d’Edimburg pels espectacles How it ended i Certain Dark Things dels quals en va ser cocreador i actor.. Actualment, és el director artístic de la companyia de teatre de creació col·lectiva Espai en Construcció on ha dirigit els espectacles Et vindré a tapar i Si jo no hi fos (la festa seria més divertida). A més és professor de creació teatral al Centre de Creació i Formació Escènica El Timbal.